понеділок, 22 квітня 2024 р.

ISW: ВМС росії й Китаю домовилися про взаєморозуміння

Військово-морські сили росії та Китаю підписали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю 21 квітня на тлі нещодавніх повідомлень про посилення підтримки Китаєм війни росії в Україні.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Головнокомандувач ВМФ росії адмірал алєксандр моїсєєв підписав меморандум про взаєморозуміння й співпрацю з головнокомандувачем ВМС Китаю адміралом Ху Чжунміном щодо морських пошуково-рятувальних операцій під час візиту моїсєєва до Китаю.

моїсєєв і Ху також обговорили російсько-китайське військово-морське співробітництво, і моїсєєв візьме участь у військово-морському симпозіумі західної частини Тихого океану в Циндао 22-23 квітня, де він зустрінеться з вищими військово-морськими посадовими особами Китаю та інших невизначених країн.

Як зазначають аналітики, візит моїсєєва до Китаю, зокрема, передує візиту до Китаю держсекретаря США Ентоні Блінкена, який перебуває в Китаї з 24 по 26 квітня.

Серед іншого, також у звіті ISW йдеться, що Україна зможе призупинити російський наступ, якщо допомога від США надійде оперативно.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...