четвер, 11 січня 2024 р.

В британській розвідці проаналізували вплив погоди на бойові дії в Україні


Наразі Україна переживає різке похолодання, і наступного тижня температура повітря не зможе піднятися вище нуля, що призведе до зниження температури ґрунту.

Про це розповіли в розвідці Міністерства оборони Великої Британії щодо війни в Україні у своєму звіті на 11 січня 2023 року.

Із замерзанням ґрунту умови для пересування по пересічній місцевості майже напевно покращаться протягом січня та лютого до відлиги у березні. Відлига призведе до відповідного погіршення умов для пересування по пересічній місцевості.

У поєднанні з морозними температурами спостерігається збільшення снігового покриву по всій території України. Глибина снігу, ймовірно, буде обмежуювальним фактором для маневровості.

“Погіршення умов ускладнюється скороченням світлового дня, що ускладнює умови роботи для обох сторін, які будуть змушені покладатися на холодну погоду та обладнання нічного бачення для роботи”, - вказали в британській розвідці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...