четвер, 21 грудня 2023 р.

росіяни наростили використання тактичної авіації та FPV-дронів

З покращенням погоди в Україні російські окупанти наростили інтенсивність використання оперативно-тактичної авіації та дронів, що управляються через відеоокуляри.


Про це повідомляє видання OstanniPodii.com з посиланням на оперативну інформацію Генштабу ЗСУ щодо російського вторгнення станом на вечір 21 грудня 2023 року.

“З покращенням погодних умов противник наростив інтенсивність застосування оперативно-тактичної авіації та квадрокоптерів типу “FPV”. Ворог і далі проводить активні штурмові дії за підтримки бронетехніки. Збільшив кількість авіаударів та артилерійських обстрілів”, - йдеться в повідомленні.

Також, що авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по 2 зенітно-ракетних комплексах противника.

На фронті протягом доби відбулося 86 бойових зіткнень, і найбільше атак ворога відбито знову на Авдіївському напрямку — 32.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...