вівторок, 19 грудня 2023 р.

ГУР: російських окупантів масово косить "мишача лихоманка"


На Куп’янському напрямку фронту окупантів масово косить «мишача лихоманка», інформують у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Вказується, що в підрозділах російської окупаційної армії зростає невдоволення через неналежне забезпечення зимовими речами та повну відсутність медичної допомоги.

Зокрема, на Куп’янському напрямку в багатьох підрозділах загарбників зафіксовано спалах так званої «мишачої лихоманки».

Ця хвороба має вірусний характер та передається до людини від гризунів через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів, або ж потрапляння їх у продукти харчування. При чому, гризуни є лише носіями та не відчувають на собі симптоми хвороби.

У людини симптоми мишачої лихоманки включають сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудоту, блювання по декілька разів на день.

Оскільки хвороба вражає у людини нирки, заражений мишачою лихоманкою відчуває інтенсивний біль в попереку та має серйозні труднощі із сечовипусканням.

В ГУР зазначають, що скарги на лихоманку від особового складу російської армії, який задіяний у загарбницькій війні проти України, командування проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях. До того ж, на першому етапі перебігу «мишача лихоманка» нагадує звичайний грип.

У підсумку - «мишача лихоманка» значно знизила  боєздатність російських «щурів», підсумували в воєнній розвідці.

Джерело: https://gur.gov.ua/content/na-kupianskomu-napriamku-frontu-okupantiv-masovo-kosyt-myshacha-lykhomanka.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...