понеділок, 17 липня 2023 р.

Атака на Кримський міст матиме значний та тривалий вплив на російську логістику, - ISW

Нездатність російського уряду привести російське суспільство до стану, що відповідає воєнному часу, матиме істотний вплив на російську логістику, оскільки в умовах тривалого контрнаступу українських військ на півдні країни потік вантажів з російського туризму в окупований Крим створює перешкоди для російських логістичних поставок на південь України.


Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Міст через Керченську протоку проходить однією з двох наземних ліній комунікацій, що забезпечують південне угруповання російських військ, другий маршрут проходить через окуповані Донецьку, Запорізьку та Херсонську області.

Цей єдиний логістичний маршрут, що залишився, тепер є єдиною точкою відмови для постачання великої кількості механізованих російських військ на півдні України, необхідних для протидії українським контрнаступам.

Проте російська та окупаційна влада продовжує рекламувати окупований Крим як туристичний напрямок, закликаючи російських громадян проїхати через зону бойових дій та потрапити в неї, замість того щоб порадити їм уникати її, як це зробив би відповідальний уряд.

Як уже повідомляв ISW, нещодавно російська окупаційна влада насилу намагалася зменшити транспортні проблеми, викликані зростанням російського туризму через Керченський міст.

Президент росії владімір путін навіть розпорядився використовувати російську військову техніку для переправи туристів через Керченську протоку.

Деякі російські блогери також висловили думку, що атака на міст через Керченську протоку не повинна призвести до зниження туристичного потоку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...