вівторок, 27 грудня 2022 р.

ISW: кремль висуває претензії Заходу для більшого тиску на Україну

кремль, імовірно, продовжить фокусувати свої претензії до Заходу та ігнорувати Україну як суверенне утворення на підтримку поточних інформаційних операцій, які спрямовані на те, щоб змусити Захід піти на попереджувальні поступки і чинити тиск на Україну для ведення переговорів.


Про це розповідають в Інституті вивчення війни (ISW).

кремль регулярно зображує Україну як західного пішака, що не володіє реальним суверенітетом, щоб позбавити українських чиновників права брати участь у майбутніх прямих переговорах і натомість представити переговори з росією як обов'язок західних чиновників.

кремль регулярно наголошує на своїх претензіях до Заходу щодо війни в Україні замість претензій до самої України, щоб використати прагнення Заходу до перемовин і створити динаміку, в якій західні посадовці будуть змушені йти на випереджальні поступки, щоб заманити росію за стіл переговорів.

кремль регулярно зображатиме українських чиновників як непотрібних затягувачів війни, повторюючи водночас свої військові цілі, у спробі вплинути на західних чиновників, щоб змусити Україну піти на перемовини на більш вигідних для росії умовах.

За оцінкою ISW, кремль не зацікавлений у серйозних переговорах, що призвели б до остаточного врегулювання війни в Україні, а натомість прагне тимчасового припинення бойових дій, що дасть йому змогу дооснастити та поповнити свої збройні сили для подальших наступальних кампаній проти України.

Також у цьому звіті повідомляється, що на тлі російських наступальних операцій, що тривають біля Бахмута та в районі Авдіївки-Донецька, російські сили можливо наближаються до кульмінації (деградують), як і на Херсонщині наприкінці літа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...