середу, 9 листопада 2022 р.

В Білорусі посилили переслідування проукраїнського населення

Олночасно з продовжуванням надання підтримки росії у війні з Україною, влада Білорусі прсилили переслідування громадян, які критикують війну.



Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ у ранковому зведенні.

Правоохоронні органи Білорусі посилили заходи з пошуку, виявлення та затримання громадян з проукраїнською позицією або критикують владу, чи так звану спеціальну військову операцію російської федерації в Україні.

Водночас, Республіка Білорусь й надалі підтримує збройну агресію російської федерації проти України, надаючи їй інфраструктуру, територію та повітряний простір.

Триває формування російсько-білоруського угрупування військ на території РБ.

За попередньою інформацією, військовослужбовці 38-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади збройних сил РБ у якості “братської” допомоги закупили для потреб особового складу 15-го мотострілецького полку 2-ї мотострілецької дивізії збройних сил російської федерації до 100 комплектів індивідуальних аптечок, розвантажувальних жилетів та іншого екіпірування.

На додачу, у складі прикордонних військ РБ створюються підрозділи операторів ударних БпЛА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Втрата росією А-50. В британській розвідці оцінили наслідки

В Міністерстві оборони Великої Британії, посилаючись на свою розвідку, оцінили втрату росією свого літака далекого радіолокаційного виявлення.