четвер, 10 листопада 2022 р.

За тиждень українські артилеристи знищили понад 100 ворожих складів

Близько 120 складів противника знищили українські артилеристи протягом тижня.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу 10.

“Загалом за минулий тиждень підрозділами протиповітряної оборони знищено 53 повітряних цілі, підрозділами ракетних військ та артилерії Збройних Сил України уражено понад 56 пунктів управління різного рівня, близько 120 складів та логістичних баз, а також низку окремих цілей та вогневих засобів противника”, - розповів представник Генштабу.

Він зазначив, що Сили оборони України продовжують самовіддано та професійно захищати українські території та здійснювати заходи з деокупації.

Громов наголосив, що за кожний звільнений населений пункт та утримання рубежів під шквальним вогнем ворожої артилерії українці найвищу ціну — життя та здоров’я своїх воїнів; і за новинами з фронту стоять реальні люди, які в надскладних умовах творять сучасну історію.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...