неділя, 22 вересня 2024 р.

Ситуація на ранок 943 великої війни України з росією

Ситуація щодо повномасштабного російського вторгнення в Україну за даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 22 вересня 2024.


За минулу добу року російські окупаційні війська завдали по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних удари (чотири ракети), 67 авіаційних ударів (зокрема, 99 КАБів), здійснили 5587 обстрілів, 167 з них – з реактивних систем залпового вогню.

На фронті зафіксовано 162 бойових зіткнення. Загарбники атакували на багатьох напрямках, зокрема на Покровському відбито 35 ворожих атак, 28 - на Курахівському.

Продовжується операція в Курській області. За наявною інформацією, за минулу добу росіяни завдали по Курщині 16 авіаційних ударів з використанням 27 керованих авіаційних бомб.

За минулу добу авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони України завдали 8 ударів по районам зосередження особового складу та ОВТ, двом артилерійським системам, одній системі ППО та пункту управління російських окупантів.

Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1330 солдатів. Також українські воїни знешкодили 16 танків, 30 бойових броньованих машин, 81 артилерійську систему, дві РСЗВ та інше.

Джерело: Оперативна інформація війни України з росією


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

В британській розвідці проаналізували ситуацію на фронті в Україні

Основні зусилля окупанти продовжують зосереджувати на секторі Авдіївка-Покровськ; є певні ознаки спроби активізації російських наступальних ...