четвер, 22 вересня 2022 р.

Окупанти активізували роботу щодо підготовки та проведення псевдореферендуму

На тимчасово захоплених територіях України російські окупанти активізували роботу щодо підготовки та проведення так званого “референдуму”, повідомили в Генштабі ЗСУ.


Зокрема у населених пунктах Херсонщини представники окупаційної влади намагаються отримати від місцевих жителів їх особисті дані під приводом нібито якісного розподілу гуманітарної допомоги. Також триває формування так званих “виборчих комісій”.

На Луганщині в місті Старобільськ окупаційна влада заборонила місцевому населенню залишати місто у період від 23 по 27 вересня. За наявною інформацією, загарбники створюють озброєні групи для обходу помешкань та примусу людей брати участь у так званому “референдумі”.

РосЗМІ проводять підготовку до зйомок пропагандистських сюжетів про нібито “активну участь місцевих мешканців у голосуванні”.

На тимчасово захопленій території Запорізької області місцевим мешканцям за надання паспортних даних та отримання громадянства рф обіцяють грошову винагороду, а також побутові прилади.

Детальніше.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...