пʼятницю, 19 серпня 2022 р.

ЗСУ продовжують бити ворога вздовж лінії фронту

Станом на вечір 19 серпня ЗСУ відбито всі атаки бруднодупих.


Харківський напрямок. Окупанти намагалися покращити тактичне положення неподалік Питомника, отримали відсіч та відступили.

Слов’янський напрямок. В районах населених пунктів Карнаухівка, Дібрівне, Вірнопілля та Долина противник здійснив спроби прорвати оборону наших військ. Зазнав втрат та ганебно втік.

Краматорський напрямок. Наступальними та штурмовими діями загарбники намагалися просунутися біля Виїмки та Івано-Дарʼївка, отримали жорстку відсіч та відійшли.

Бахмутський напрямок. Ворог вів наступальні та штурмові дії в районах населених пунктів Бахмут, Соледар, Кодема, Бахмутське і Зайцеве, успіху не мав, відійшов.

Авдіївський напрямок. Противник вів наступ у районах населених пунктів Опитне, Піски та Майорськ, успіху не мав, відійшов.

Новопавлівський напрямок. Біля Новомихайлівки ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення, зазнав втрат та відступив.

Південнобузький напрямок. Рашисти штурмовими діями здійснили спробу прориву нашої оборони в районі населеного пункту Кірове. З результатами вогневого ураження зазнали втрат та хаотично відступили.

Докладніше: https://ostannipodii.com/a/202208/viyna-situaciya-na-vechir-19-serpnya-100026636/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...