пʼятницю, 22 квітня 2022 р.

Рашисти продовжують бойові дії на сході та півдні України


Зі зведення Генштабу ЗСУ на вечір 22 квітня.

На Слобожанському напрямку окупанти продовжують часткове блокування міста Харкова, намагаються здійснювати вогневе ураження підрозділів українських військ та об’єктів критичної інфраструктури.

На Ізюмському напрямку ворог проводить повітряну розвідку позицій українських військ з метою визначення можливих напрямків наступу. Для покращення тактичного положення підрозділів противник намагався здійснювати наступальні дії у напрямках населених пунктів Заводи та Дібровне, без успіху.

На Донецькому й Таврійському напрямках бойові дії відбувалися вздовж всієї лінії зіткнення.

Протягом доби рашисти здійснювали штурмові дії у напрямку міста Слов’янськ, закріпилися в населеному пункті Лозове. В районах Зеленої Долини та Кремінної ворог продовжує закріплюватись на зайнятих позиціях, здійснює перегрупування та підготовку до наступальних дій.

Противник здійснив посилення угруповання військ за рахунок переміщення з території російської федерації окремих підрозділів. Безуспішно намагається закріпитись в населеному пункті Рубіжне.

В районі Попасної загарбники проводили штурмові дії в напрямку населеного пункту Новотошківське та вглиб населеного пункту Попасна, успіху не мають. Закріпилися в центральній частині населеного пункту Степне.

На Авдіївському та Курахівському напрямках рашисти намагалися здійснювати штурмові дії, теж безуспішно.

На Маріупольському напрямку російські фашисти продовжували завдавати авіаційних ударів по Маріуполю та блокувати українські підрозділи в районі “Азовсталі”.

На Запорізькому напрямку окупанти здійснювали штурмові дії в напрямку населеного пункту Зелене Поле, успіху не мають.

На Південнобузькому напрямку, в районі населеного пункту Олександрівка, ворог здійснює оборону зайнятих позицій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Російська провладна еліта може уникати відправлення на фронт, - британська розвідка

Створений депутатом Держдуми рф військовий підрозділ "Барс Каскад" дозволяє представникам російської еліти відслужитися перед крем...