вівторок, 19 квітня 2022 р.

Росіяни продовжують зазнавати значних втрат особового складу

 

З метою вирішення проблеми комплектування підрозділів військовослужбовцями за контрактом керівництво збройних сил рф прийняло рішення про можливість підписання короткострокових контрактів строком від трьох місяців та спрощення форми проведення психофізичного відбору майбутніх кандидатів. Але зазначені заходи не призвели до бажаного ефекту.

Мається інформація, що з початку року для проходження служби у 42 частинах Південного військового округу було відібрано всього 130 військовослужбовців військової служби за контрактом. 22 з них вже відмовилися від участі в так званій “спеціальній операції” на території України.

Особливу потребу в комплектуванні особовим складом мають підрозділи, що беруть безпосередню участь в збройній агресії на території України.

За наявною інформацією, в 200-й окремій мотострілецькій бригаді 14-го армійського корпусу берегових військ північного флоту було знищено особовий склад двох батальйонних тактичних груп.

Крім того, на території Ураїни були знищені три роти 51-го парашутно-десатного полку та рота 137-го парашутно-десантного полку, що входять до складу 106-ї парашутно-десантної дивізії.

Джерело: https://ostannipodii.com/a/202204/viyna-operativna-informaciya-na-vechir-19-kvitnya-100024998/


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Втрата росією А-50. В британській розвідці оцінили наслідки

В Міністерстві оборони Великої Британії, посилаючись на свою розвідку, оцінили втрату росією свого літака далекого радіолокаційного виявлення.